‘RSC Anderlecht wil afscheid nemen van ervaren verdediger’


facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

RSC Anderlecht wil afscheid gaan nemen van een ervaren verdediger. Ivan Obradovic heeft namelikjk nog een contract voor een seizoen bij Paars/Wit maar ze willen deze niet gaan verlengen.

De Serviër, die door zijn blessure aan de buikspieren en zijn mindere prestaties het WK misloopt, staat ook open voor een vertrek. Dat weet Het Nieuwsblad. Bovendien is hij na het vastleggen van Kenny Saief en Elias Cobbaut stilaan overbodig geworden.

facebook SUPERTIP: 80 EURO WELKOMSTBONUS VIA UNIBET! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! facebook

Anderlecht haalde Obradovic, die tot dusver 80 wedstrijden speelde voor RSCA, in de zomer van 2015 voor 2,5 miljoen euro weg bij KV Mechelen. Na een zware blessure kende hij zijn beste periode onder René Weiler, maar sinds zijn vertrek haalde Obradovic geen topniveau meer. Vorige zomer stond hij nog dichtbij een transfer naar Olympiacos, waar Besnik Hasi hem er toen graag bij wilde.

Het bericht ‘RSC Anderlecht wil afscheid nemen van ervaren verdediger’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.WK-ACTIE! Hoe kun jij meeprofiteren van 1.000.000 euro wanneer Belgie het WK wint?
1. Registreer je op Unibet, het duurt maar één minuut! (KLIK HIER)
2. Stort een bedrag naar keuze via één van de veilige stortingsmethoden
3. Schrijf je in op de promotie en zet minstens 5 euro in tijdens de WK-groepfase
4. Als België het WK wint dan krijg je een deel van de 1 miljoen euro!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.