BREAKING: Romelu Lukaku heeft goed nieuws voor fans Anderlecht

Romelu Lukaku maakt indruk in Engeland. In 2011 vertrok hij bij Anderlecht om te gaan spelen voor Chelsea. Daarna trok hij door naar West Bromwich Albion om vervolgens te tekenen bij Evrton. Momenteel speelt hij bij de grootmacht Manchester United. Hij heeft daar nog een contract tot 2022 met een optie voor nog een seizoen. Dan is hij dertig.

facebook BONUS! €80 euro voetbalwedden bij Unibet! Schrijf je hier vrijblijvend in!

“Mijn droom was altijd om bij Anderlecht voor de eerste ploeg te spelen”, stelt de voormalige jeugdspeler van Rupel Boom, Wintam en Lierse tegenover RSCA TV. “Ik ga nog zeker voor het einde van mijn carrière terugkeren, dat kan ik nu al beloven.”

“Ik ben ook iedereen die me een kans in profvoetbal heeft gegeven zoals de trainers, meneer Kindermans en meneer Van Holsbeeck, eeuwig dankbaar.”

Het bericht BREAKING: Romelu Lukaku heeft goed nieuws voor fans Anderlecht verscheen eerst op Voetbal4u.be.

BLESSURE: Romelu Lukaku van het veld gedragen na luchtduel

De wedstrijd van Romelu Lukaku heeft vanmiddag maar acht minuten geduurd. In het duel van Manchester United tegen Southmapton werd hij al snel van het veld gedragen na een luchtduel met Wesley Hoedt.

facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Southampton-verdediger Wesley Hoedt kopte vol op het achterhoofd van Romelu Lukaku. ‘Big Rom’ bleef groggy op de grond liggen en werd na enkele minuten met een draagberrie en een zuurstofmasker van het veld begeleid.

Wat er precies aan de hand is met de 24-jarige Rode Duivel is nog niet bekend.

Het bericht BLESSURE: Romelu Lukaku van het veld gedragen na luchtduel verscheen eerst op Voetbal4u.be.

BUITENKANSJE!

LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.