‘Puntje van kritiek Thorgan Hazard op spelershotel van De Duivels’


facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Gisteren kwamen de Rode Duivels aan in Rusland om zich op te maken voor het WK. Thorgan Hazard had wel een puntje van kritiek op het hotel waar de Rode Duivels verblijven.

“We zijn hier gisteren toegekomen. We hebben nog niet alles gezien, want het hotel is groot. Gisteren hebben we al een klein fietstochtje gemaakt. Maar er valt nog veel te ontdekken. Wat ik nu kan zeggen, is dat we allemaal goed geslapen hebben. Met allemaal onze eigen matras (knipoogt). Dat is ook niet onbelangrijk. De kamers zijn mooi, maar de internetverbinding moet nog wat beter worden om goed op de PlayStation te kunnen spelen. Als we met te veel tegelijk aan het spelen zijn, is het moeilijk”, tekende Het Nieuwsblad op.

facebook BELGEN OPGELET!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

De creatieve middenvelder ziet met zijn WK-deelname een kinderdroom uitkomen. “Toen ik jong was droomde ik ervan op de wereldbeker te staan met mijn broer. De laatste jaren is het ook echt een doel geworden. Ik hoop dat ik sommige wedstrijden zal spelen met hem op het veld. Maar ik ben sowieso al blij dat ik hier ben om mijn land te vertegenwoordigen.”

 

Het bericht ‘Puntje van kritiek Thorgan Hazard op spelershotel van De Duivels’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.WK-ACTIE! Hoe kun jij meeprofiteren van 1.000.000 euro wanneer Belgie het WK wint?
1. Registreer je op Unibet, het duurt maar één minuut! (KLIK HIER)
2. Stort een bedrag naar keuze via één van de veilige stortingsmethoden
3. Schrijf je in op de promotie en zet minstens 5 euro in tijdens de WK-groepfase
4. Als België het WK wint dan krijg je een deel van de 1 miljoen euro!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.