Peter Vandenbempt over Rode Duivel: “Een van de beste van Europa op die positie”


facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Peter Vandenbempt is is een grote fan van een speler van de Rode Duivels. Wat Kevin de Bruyne momenteel presteert vind hij fantastisch. Hij krijgt dan ook veel lof van hem.

Kevin De Bruyne liet bij Manchester City zien dat hij bij de Europese top behoort. “Hij is gewoon een van de beste van Europa op die positie”, spreekt Vandenbempt duidelijke taal tegenover Sporza.

facebook SUPERTIP: 80 EURO WELKOMSTBONUS VIA UNIBET! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! facebook

Verheyen is het eens met Vandenbempt. “De Bruyne vind ik de beste speler die er is op die positie, omwille van zijn eindpass. Passes die anderen gewoon niet zien en dan nog zijn er weinig jongens die ze kunnen trappen.” Heel België hoopt ook dat De Bruyne zijn kunnen kan tonen op het WK en de Rode Duivels naar succes kan loodsen.

Het bericht Peter Vandenbempt over Rode Duivel: “Een van de beste van Europa op die positie” verscheen eerst op Voetbal4u.be.WK-ACTIE! Hoe kun jij meeprofiteren van 1.000.000 euro wanneer Belgie het WK wint?
1. Registreer je op Unibet, het duurt maar één minuut! (KLIK HIER)
2. Stort een bedrag naar keuze via één van de veilige stortingsmethoden
3. Schrijf je in op de promotie en zet minstens 5 euro in tijdens de WK-groepfase
4. Als België het WK wint dan krijg je een deel van de 1 miljoen euro!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.