BREAKING: ‘Moussa Dembele had een gesprek met Anderlecht’

Als jonge speler maakt Moussa Dembele furore als speler van Beerschot. RSC Anderlecht wilde hem toen graag oppikken maar hij koos voor een dienstverband bij het Nederlandse Willem II.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET TV!! (enkel voor actieve klanten)

Bij Anderlecht zullen ze nog steeds balen. “Ik had verschillende opties. Ik had toen met Anderlechttrainer Frankie Vercauteren gesproken, maar er waren meerdere teams die belangstelling toonden. Ook in het buitenland, en dat was ook best wel interessant. Maar ik liet het een beetje open. Ik dacht nooit: ik moet zoals die speler zijn. Of: ik moet voor Real Madrid of Barcelona voetballen”, zegt de speler van Tottenham daarover in Sport/Voetbalmagazine.

Willem II trok hem aan, Anderlecht minder. “Ik vond Willem II een mooie club en zij speelden ook Europees voetbal, in de UEFA Cup. Vroeger keek ik vaak naar het Nederlandse voetbal op Studio Sport, en ik vond dat veel mooier ogen dat het Belgische voetbal. Ze waren ook verder in de infrastructuur. Dat trok mij gewoon veel meer aan. Het was een gemakkelijke keuze voor mij, want ik dacht dat ik daar meer van het voetbal zou kunnen genieten dan bij Anderlecht.”

Het bericht BREAKING: ‘Moussa Dembele had een gesprek met Anderlecht’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

‘Moussa Dembele start contractonderhandelingen met deze club’

Moussa Dembele lijkt bezig aan een tweede jeugd. De Rode Duivel maakt momenteel furore op het middenveld bij Tottenham Hotspur waar hij nog een contract heeft voor 18 maanden. The Spurs willen hem dolgraag behouden.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET TV!! (enkel voor actieve klanten)

Tottenham wil de middenvelder kost wat het kost houden bij de club en bied hem 113.000 euro per week voor een nieuwe verbintenis. Dat komt neer op bijna 6 miljoen euro op jaarbasis.

Zowel de speler als de club zouden openstaan voor contractonderhandelingen voor een verlengd verblijf meldt The Sun. De marktwaarde van de 30-jarige Belg bedraagt 18 miljoen euro.

Het bericht ‘Moussa Dembele start contractonderhandelingen met deze club’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Page 1 of 41234»

BUITENKANSJE!

LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.