‘KV Mechelen meldt zich bij voormalig Rode Duivel’

KV Mechelen wil haar selectie een impuls geven met de komst van een voormalig Rode Duivel. Ze zouden namelijk een contract hebben klaarliggen van 1,5 jaar voor Igor de Camargo.

facebook WELKOMSTBONUS! €80 euro voetbalwedden!

Zijn club APOEL Nicosia blijkt echter niet bereid om hem te laten ondanks eerder gemaakte afspraken. Een last-minute doorbraak in het dossier is zeker niet uitgesloten, maar KVM zou ondertussen al andere pistes onderzoeken.

Het bericht ‘KV Mechelen meldt zich bij voormalig Rode Duivel’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

BREAKING: ‘Sterkhouder van Mechelen wil deze winter al vertrekken’

Er zijn zorgen bij KV Mechelen. De club staat momenteel onderaan in de Jupiler Pro League en daar zijn ze niet blij mee.

Nog geen account bij Unibet? Kies dan hieronder je bonus!

facebook €80 euro voetbalwedden!

facebook €160 casinobonus & 150 free spins!

facebook €500 pokerbonus & €30 tickets!

Na de nederlaag van vrijdag tegen Moeskroen toonde nieuwe trainer Dennis van Wijk zich scherp voor zijn spelers, meer bepaald voor goudhaantje Hassane Bandé. “Op dit moment speelt hij speeltuinvoetbal. In de zone van de waarheid is hij niet resoluut in zijn beslissingen. Het is een beetje spelen en dat ziet er leuk uit, maar op dit moment hebben we daar niet veel aan”, klonk het onder meer.

Die uitspraken zijn echter in het verkeerde keelgat geschoten bij Bandé en zijn entourage. In die mate zelfs dat de aanvaller deze winter al naar Ajax, dat hem in het najaar al kocht voor volgend seizoen, wil vertrekken. “Waarom wordt hij als enige terechtgewezen? Hassane wou KV Mechelen redden, maar nu wil hij liever vertrekken”, zegt zijn begeleider Maiga Bureima tegenover Het Nieuwsblad.

Het bericht BREAKING: ‘Sterkhouder van Mechelen wil deze winter al vertrekken’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Page 1 of 41234»

BUITENKANSJE!

LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.