‘Sterkhouder Mechelen op weg naar Play-Off I-topclub’

KV Mechelen degradeerde dit seizoen uit de hoogste klasse in Belgie. Veel spelers zullen daarom hun heil elders willen gaan zoeken. Er zijn genoeg kapers op de kust.

Het Nieuwsblad meldt immers dat zowel KRC Genk, Club Brugge, AA Gent, Standard als RSC Anderlecht hun zinnen hebben gezet op Elias Cobbaut. De 20-jarige linksback kende een vrij wisselvallig seizoen, maar in de laatste weken onder Dennis van Wijk ontbolsterde hij weer helemaal. Ook in het slot van de reguliere competitie van vorig seizoen maakte hij al een sterke indruk. KVM zou mikken op een transfersom van zo’n 2.5 miljoen euro voor de belofte-international.

VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Het is niet de eerste keer dat er getrokken wordt aan de mouw van Cobbaut. In 2016 al deed Genk een poging, maar bij het gebrek aan een vooruitzicht op speelminuten bleef een overgang toen uit. En vorige zomer was het eerst Standard en daarna Club Brugge dat zich melden. Blauw-Zwart mikte toen tevergeefs op een ruildeal met Jérémy Perbet, mogelijk komt het er de komende weken wel van …

Het bericht ‘Sterkhouder Mechelen op weg naar Play-Off I-topclub’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

BREAKING: ‘Versterkt Mechelen zich met deze vier nieuwe spelers?!?!’

KV Mechelen wil zo snel mogelijk terugkeren op het hoogste niveau in Belgie. Trainer Dennis van Wijk zal wel werk moeten maken van een nieuwe ploeg. Meerdere spelers zien een avontuur in 1B niet zitten. Bij Malinwa zitten ze echter niet stil. Er zijn nieuwe spelers op komst.

De interesse voor Arjan Swinkels was bekend. De 33-jarige Nederlander heeft een aflopend contract bij Beerschot Wilrijk, kon voor één jaar bijtekenen, en gaf aan een beter voorstel op zak te hebben. De centrale verdediger speelde ook bij Willem II, Lierse en Roda JC.

VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Igor De Camargo heeft een aflopend contract bij het Cypriotische Apoel FC. De voormalige spits van Racing Genk en Standard wil graag terug in België aan de slag. Er was in januari al sprake van een overgang naar KV Mechelen.

Colin Coosemans was een van de weinige lichtpunten dit seizoen, wil en kan een stap hogerop zetten. Met Bram Castro zou KV Mechelen een ervaren en betaalbare doelman in huis kunnen halen. De voormalige keeper van Racing Genk, STVV en Roda JC mag transfervrij weg bij Heracles.

De 33-jarige Limburger is er dit seizoen aanvoerder. Castro wil terug dichter bij huis (Sint-Truiden) aan de slag. Vorige zomer kwam hij bij AA Gent in beeld.

Volgens Het Nieuwsblad zou Nikola Storm ook een concrete optie zijn. Dat is geen toeval want Dennis van Wijk werkte bij OH Leuven samen met Storm, die nog onder contract ligt bij Club Brugge

Het bericht BREAKING: ‘Versterkt Mechelen zich met deze vier nieuwe spelers?!?!’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Page 1 of 612345»...Last »

BUITENKANSJE!

LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.