Marc Coucke heeft bijzonder slecht nieuws voor Anderlecht-fans


facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Marc Coucke de nieuwe voorzitter van RSC Anderlecht is druk bezig met veranderingen binnen de club. Zo wil hij ook de ticketprijzen verhogen. Die zullen volgens de voorzitter flink de hoogte inschieten: “De supporters daar in de vakken E3 en E4 betalen 600 euro voor hun abonnement. Volgend seizoen zal een abonnement er 1.600 euro kosten, maar we gaan die mensen wél veel beter verzorgen – nieuwe bars, nieuwe zaal voor netwerking.” Slecht nieuws dus voor de Anderlecht-fans, die dieper in de zak zullen moeten tasten.

facebook SUPERTIP: SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! facebook

Maar hij hoopt in HLN dat zij dit zullen begrijpen: “Ik begrijp dat het niet leuk is voor de gewone supporter om straks zijn vertrouwde plaatsje niet meer te vinden, maar onze fans moeten begrijpen dat wat iédereen wil – fantastisch voetbal – géld kost, véél geld. Wij beloven dat we de nieuwe inkomsten niet gaan gebruiken om putten te vullen, maar om te investeren in het sportieve.”

 

Het bericht Marc Coucke heeft bijzonder slecht nieuws voor Anderlecht-fans verscheen eerst op Voetbal4u.be.WK-ACTIE! Hoe kun jij meeprofiteren van 1.000.000 euro wanneer Belgie het WK wint?
1. Registreer je op Unibet, het duurt maar één minuut! (KLIK HIER)
2. Stort een bedrag naar keuze via één van de veilige stortingsmethoden
3. Schrijf je in op de promotie en zet minstens 5 euro in tijdens de WK-groepfase
4. Als België het WK wint dan krijg je een deel van de 1 miljoen euro!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.