Royal Antwerp-aanwinst: “Trainde maand mee bij Anderlecht”

Jonathan Pitroipa is speler van Royal Antwerp. In het verleden trainde hij een maand mee met de selectie van Anderlecht.

facebook BONUS! €80 euro voetbalwedden bij Unibet! Schrijf je hier vrijblijvend in!

“Ik heb nog één maand bij Anderlecht getraind. Een leuke periode, maar achteraf heb ik van de club niets meer gehoord”, zegt hij aan Gazet van Antwerpen. Pitroipa kende al een mooie carrière, maar hij zag een transfer naar Spanje afketsen.

“De meeste mensen zagen in mij een speler voor Spanje. Getafe en Deportivo waren geïnteresseerd, maar het is jammer dat ik die kans nooit heb gekregen. De Spaanse voetbalcultuur draait veel meer om één-tweetjes, snelheid, techniek en de kwaliteit om de bal bij te houden. Die stijl past veel beter bij mij. Nu ik 31 ben, wordt het iets moeilijker om die droom nog te verwezenlijken. Al weet je natuurlijk nooit.”

Het bericht Royal Antwerp-aanwinst: “Trainde maand mee bij Anderlecht” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

BREAKING: ‘Royal Antwerp pakt uit en haalt bekende aanvaller in huis’

Royal Antwerp promoveerde afgelopen seizoen naar de eerste klasse en doet het daarin verrassend goed. Om deze plek te blijven behouden willen de Antwerpenaren in de winterstop de selectie een kwaliteitsinjectie geven.

Volgens zowel Het Nieuwsblad als RMC Sport staat Jonathan Pitroipa immers op punt om te tekenen op de Bosuil. Deze 31-jarige winger speelde onder meer voor Hamburger SV, Stade Rennes en SC Freiburg. Bovendien werd hij in 2013 uitgeroepen tot speler van het tornooi op de Africa Cup.

Het bericht BREAKING: ‘Royal Antwerp pakt uit en haalt bekende aanvaller in huis’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

BUITENKANSJE!

LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.