‘FC Barcelona-aanvaller mag na zes maanden alweer weg’


facebook SUPERTIP!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

De terugkeer van Gerard Deulofeu bij FC Barcelona is niet uitgelopen op een succes. Hij mag na zes maanden alweer verkassen. Het Italiaanse Napoli heeft wel oren naar hem. Dit weet het medium Mediaset Premium te melden.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? WED DAN EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Volgens het Italiaanse medium is een huurovergang van Deulofeu aanstaande. Napoli zou de 23-jarige Deulofeu tot het einde van het seizoen willen huren en in de huurovereenkomst tevens een koopsom van zeventien miljoen euro willen laten opnemen. Barça zou niet onwelwillend staan tegenover een dergelijke transferconstructie.

Het bericht ‘FC Barcelona-aanvaller mag na zes maanden alweer weg’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.
Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.