‘Europese topclub doet bod van 60 miljoen euro op voormalig Genkie’


facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

In korte tijd heeft flankspeler Leon Bailey grote indruk weten te maken in de Duitse Bundesliga. Zoveel zelfs dat Bayern Munchen bereid is om maar liefst 60 miljoen euro voor hem neer te tellen. Dit weet het medium ESPN te melden.

Zijn club Bayer Leverkusen staat desondanks niet te springen om de sensationele Bailey te verkopen. Zij hopen de twintiger, die ook is gelinkt aan Real Madrid, te verkopen voor een bedrag in de buurt van de 100 miljoen euro. Real zou zaakwaarnemer Jorge Mendes al hebben ingeschakeld om Bailey warm te maken voor een transfer.

facebook SUPERTIP: SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! facebook

De speler zelf zou echter inzetten op een transfer naar Bayern München, maar dan moeten beide clubs het wel eens zien te worden. De Duitse grootmacht is momenteel overigens wel de enige concrete optie. Overigens kan de strijd zomaar losbarsten deze zomer. Naast Bayern en Real zijn er ook Premier League-clubs die de aanvaller, in 2017 voor 13,5 miljoen euro overgekomen van Racing Genk, in de gaten houden.

Het bericht ‘Europese topclub doet bod van 60 miljoen euro op voormalig Genkie’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.WK-ACTIE! Hoe kun jij meeprofiteren van 1.000.000 euro wanneer Belgie het WK wint?
1. Registreer je op Unibet, het duurt maar één minuut! (KLIK HIER)
2. Stort een bedrag naar keuze via één van de veilige stortingsmethoden
3. Schrijf je in op de promotie en zet minstens 5 euro in tijdens de WK-groepfase
4. Als België het WK wint dan krijg je een deel van de 1 miljoen euro!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.