‘Er is duidelijkheid over blessure van Romelu Lukaku’


facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Gisteren verliet Romelu Lukaku het veld met een draagberrie. De blessure van de Rode Duivel blijkt gelukkig mee te vallen. Er is ‘slechts’ een kleine hersenschudding bij hem geconstateerd.

facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Nu dient hij een weekje rust te houden waardoor hij wel een wedstrijd van zijn werkgever mist. De Red Devils nemen het zeer binnenkort op tegen Everton, de oude broodheer van Lukaku, maar dat duel gaat dus aan zijn neus voorbij.

Het bericht ‘Er is duidelijkheid over blessure van Romelu Lukaku’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.WK-ACTIE! Hoe kun jij meeprofiteren van 1.000.000 euro wanneer Belgie het WK wint?
1. Registreer je op Unibet, het duurt maar één minuut! (KLIK HIER)
2. Stort een bedrag naar keuze via één van de veilige stortingsmethoden
3. Schrijf je in op de promotie en zet minstens 5 euro in tijdens de WK-groepfase
4. Als België het WK wint dan krijg je een deel van de 1 miljoen euro!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.