DUIDELIJKE WOORDEN! “Er is maar één ploeg in Antwerpen, en dat zijn wij”


facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Gisteren won Royal Antwerp met 2-0 van stadsgenoot Beerschot-Wilrijk. Sinan Bolat kreeg weinig werk op te knappen. De 29-jarige doelman kijkt al uit naar de return op het Kiel.

“Beerschot heeft twee keer naar de goal getrapt, wij waren de enige ploeg die het spel maakte en hebben dan ook verdiend gewonnen”, balt Sinan Bolat zijn vuisten bij Sporza Radio. “We waren veel sterker.”

VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

“Dat waren we verplicht naar onze supporters toe. Thuis en uit, ook toen het minder ging, ze waren er altijd voor ons. Deze zege is voor de supporters.”

“Bij de terugmatch zullen we opnieuw tonen dat er maar één ploeg in Antwerpen is, en dat zijn wij.”

Het bericht DUIDELIJKE WOORDEN! “Er is maar één ploeg in Antwerpen, en dat zijn wij” verscheen eerst op Voetbal4u.be.WK-ACTIE! Hoe kun jij meeprofiteren van 1.000.000 euro wanneer Belgie het WK wint?
1. Registreer je op Unibet, het duurt maar één minuut! (KLIK HIER)
2. Stort een bedrag naar keuze via één van de veilige stortingsmethoden
3. Schrijf je in op de promotie en zet minstens 5 euro in tijdens de WK-groepfase
4. Als België het WK wint dan krijg je een deel van de 1 miljoen euro!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.