Dries Mertens ergert zich bij Duivels: “Hopelijk keert dat snel terug”

Over enkele weken begint het WK in Rusland. Dries Mertens is één van de spelers die hoopt te gaan schitteren maar hij ergert zich ook een beetje.

“Ik weet niet waarom, maar ik voel toch wat negativiteit bij de buitenwereld”, stelt hij vast bij RTBF. “Als we willen winnen, hebben we nochtans de steun van iedereen nodig. In 2014 in Brazilië werden we nog op handen gedragen door de fans. Op dat moment voelde ik iets positiefs, iedereen stond achter de ploeg. Ik hoop dat dat gevoel een beetje zal terugkomen.”

facebook SUPERTIP: SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! facebook

“Als je me vraagt wie favoriet is, zeg ik Spanje. Duitsland heeft veel spelers verloren, terwijl Spanje over veel jongens beschikt die al prijzen gewonnen hebben. Ze hebben veel ervaren spelers die in grote clubs spelen. Wij zullen alles moeten geven en ik hoop gewoon dat we zo ver mogelijk raken.”

Het bericht Dries Mertens ergert zich bij Duivels: “Hopelijk keert dat snel terug” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

BREAKING: ‘Arsenal en Spurs willen onmogelijke transfer Rode Duivel realiseren’

Zowel Arsenal als aartsrivaal Tottenham Hotspur hebben dezelfde Rode Duivel in het vizier. Ze willen namelijk Dries Mertens proberen over te nemen van het Italiaanse Napoli. Dit weet het medium Calciomercato te melden.

facebook SUPERTIP: SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! facebook

Maar hetzelfde medium meldt evenwel dat een transfer van Mertens zo goed als onmogelijk zal worden. Napoli staat sowieso al weigerachtig tegenover een vertrek. Daarbovenop zou coach Sarri bij de club blijven, waardoor de Rode Duivel ook eerder geneigd zou zijn om te blijven.

Het bericht BREAKING: ‘Arsenal en Spurs willen onmogelijke transfer Rode Duivel realiseren’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Page 1 of 41234»

BUITENKANSJE!

LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.