Dries Mertens ergert zich bij Duivels: “Hopelijk keert dat snel terug”


facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Over enkele weken begint het WK in Rusland. Dries Mertens is één van de spelers die hoopt te gaan schitteren maar hij ergert zich ook een beetje.

“Ik weet niet waarom, maar ik voel toch wat negativiteit bij de buitenwereld”, stelt hij vast bij RTBF. “Als we willen winnen, hebben we nochtans de steun van iedereen nodig. In 2014 in Brazilië werden we nog op handen gedragen door de fans. Op dat moment voelde ik iets positiefs, iedereen stond achter de ploeg. Ik hoop dat dat gevoel een beetje zal terugkomen.”

facebook SUPERTIP: SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! facebook

“Als je me vraagt wie favoriet is, zeg ik Spanje. Duitsland heeft veel spelers verloren, terwijl Spanje over veel jongens beschikt die al prijzen gewonnen hebben. Ze hebben veel ervaren spelers die in grote clubs spelen. Wij zullen alles moeten geven en ik hoop gewoon dat we zo ver mogelijk raken.”

Het bericht Dries Mertens ergert zich bij Duivels: “Hopelijk keert dat snel terug” verscheen eerst op Voetbal4u.be.WK-ACTIE! Hoe kun jij meeprofiteren van 1.000.000 euro wanneer Belgie het WK wint?
1. Registreer je op Unibet, het duurt maar één minuut! (KLIK HIER)
2. Stort een bedrag naar keuze via één van de veilige stortingsmethoden
3. Schrijf je in op de promotie en zet minstens 5 euro in tijdens de WK-groepfase
4. Als België het WK wint dan krijg je een deel van de 1 miljoen euro!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.