Cristiano Ronaldo doet niet mee tegen Rode Duivels


facebook ZATERDAG BELGIE - TUNESIE!!: KRIJG 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE WINT VAN TUNESIE! STORT 5 EN PAK GEWOON 50EURO BIJ WINST! ONGEKEND!! facebook

De Rode Duivels spelen op 2 juni een oefenpot tegen Portugal. Nu is bekend geworden dat superster Cristiano Ronaldo niet van de partij is voor deze wedstrijd.

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1000.000!!!! ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Ronaldo kwam zaterdagavond met Real Madrid in actie in de finale van de Champions League. Net als Simon Mignolet hoeft hij zich pas volgende week bij de nationale ploeg te melden. Eerst is er wat vakantie, om de batterijen mentaal en fysiek nog wat op te kunnen laden in de aanloop naar het WK 2018.

Het bericht Cristiano Ronaldo doet niet mee tegen Rode Duivels verscheen eerst op Voetbal4u.be.WK-ACTIE! Hoe kun jij meeprofiteren van 1.000.000 euro wanneer Belgie het WK wint?
1. Registreer je op Unibet, het duurt maar één minuut! (KLIK HIER)
2. Stort een bedrag naar keuze via één van de veilige stortingsmethoden
3. Schrijf je in op de promotie en zet minstens 5 euro in tijdens de WK-groepfase
4. Als België het WK wint dan krijg je een deel van de 1 miljoen euro!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.