Club Brugge stuurt een bericht naar Cercle Brugge


facebook ZATERDAG BELGIE - TUNESIE!!: KRIJG 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE WINT VAN TUNESIE! STORT 5 EN PAK GEWOON 50EURO BIJ WINST! ONGEKEND!! facebook

In begin 2015 nam Club Brugge het voor het laatst op tegen stadsgenoot Cercle Brugge. Volgend seizoen staat deze wedstrijd weer op het programma. Cercle wist zich namelijk ten koste van Beerschot-Wilrijk te plaatsen voor promotie naar de Jupiler Pro League.

Club en Cercle, dat is vaak water en vuur. Dat Cercle Brugge dit seizoen (weer) niet wenste mee te betalen bij de aanleg van een nieuw speelveld liet de gemoederen weer hoog oplaaien.

Bij Club klinkt opnieuw onvrede. Honderden fans van Cercle Brugge renden de grasmat op na de 3-1 zege tegen Beerschot Wilrijk. Dat laat sporen na. Club kan een slechte grasmat missen als kiespijn, in de strijd voor de landstitel. Er werd ook schade toegebracht aan een doel.

Het bericht Club Brugge stuurt een bericht naar Cercle Brugge verscheen eerst op Voetbal4u.be.WK-ACTIE! Hoe kun jij meeprofiteren van 1.000.000 euro wanneer Belgie het WK wint?
1. Registreer je op Unibet, het duurt maar één minuut! (KLIK HIER)
2. Stort een bedrag naar keuze via één van de veilige stortingsmethoden
3. Schrijf je in op de promotie en zet minstens 5 euro in tijdens de WK-groepfase
4. Als België het WK wint dan krijg je een deel van de 1 miljoen euro!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.