‘Club Brugge meldt zich ook voor doelwit Anderlecht en Standard’


facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Club Brugge heeft zich ook gemengd om de handtekening van een speler waar Anderlecht en Standard ook achter aanzitten. Hij is wel een zeer dure vogel. Volgens Het Laatste Nieuws heeft Club Brugge zich nu ook gemeld voor Chancel Mbemba. De Congolese verdediger moet weg bij Newcastle en de drie Belgische topclubs vechten om zijn handtekening.

facebook SUPERTIP: 80 EURO WELKOMSTBONUS VIA UNIBET! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! facebook

Mbemba zou 6,85 miljoen euro kosten en bij Anderlecht en Standard kan hij alvast een contract van vier of vijf jaar tekenen. De centrale verdediger is dé prioriteit van Anderlecht, waar ze van hem de patron van de defensie willen maken. Paars-Wit hoopt hem via een ‘package deal’ met Matz Sels te kunnen losweken. Mbemba speelde eerder al eens twee jaar voor RSCA en toen wist hij een transfer naar Newcastle te versieren, maar dat werd een flop.

Het bericht ‘Club Brugge meldt zich ook voor doelwit Anderlecht en Standard’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.WK-ACTIE! Hoe kun jij meeprofiteren van 1.000.000 euro wanneer Belgie het WK wint?
1. Registreer je op Unibet, het duurt maar één minuut! (KLIK HIER)
2. Stort een bedrag naar keuze via één van de veilige stortingsmethoden
3. Schrijf je in op de promotie en zet minstens 5 euro in tijdens de WK-groepfase
4. Als België het WK wint dan krijg je een deel van de 1 miljoen euro!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.