Club Brugge krijgt voorstel van Standard Luik


facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Club Brugge heeft interesse in Alexander Scholz. Ze hebben zón één miljoen euro voor hem over maar Standard wil vijf miljoen euro voor hem vangen. Nu stelt Standard een ruildeal voor.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

Club Brugge is niet van plan meer geld te bieden voor een speler die bij Standard naast de elf valt. De Luikenaars stellen dat ze meer mogen vragen omdat de centrale verdediger ook in beeld zou zijn bij andere clubs. Zo worden Anderlecht en Bordeaux genoemd. Maar erg concreet lijkt dat (nog) niet.

Standard pikt op het bod van Club Brugge in met een tegenvoorstel. Ze verlangen 2,5 miljoen euro plus Jordi Vanlerberghe, meldt de Brusselse krant La Capitale.

Vanlerberghe ruilde KV Mechelen vorige zomer voor Club Brugge. Daar hoorde een transfersom van 2 miljoen euro bij. Vanlerberghe kon toen ook op belangstelling van Standard rekenen. Hij komt weinig aan spelen toe bij Club.

Het bericht Club Brugge krijgt voorstel van Standard Luik verscheen eerst op Voetbal4u.be.WK-ACTIE! Hoe kun jij meeprofiteren van 1.000.000 euro wanneer Belgie het WK wint?
1. Registreer je op Unibet, het duurt maar één minuut! (KLIK HIER)
2. Stort een bedrag naar keuze via één van de veilige stortingsmethoden
3. Schrijf je in op de promotie en zet minstens 5 euro in tijdens de WK-groepfase
4. Als België het WK wint dan krijg je een deel van de 1 miljoen euro!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.