BREAKING: ‘Chelsea-spelers schrikken na flauwvallen topspeler tijdens training’

Een naar moment op de training van Chelsea. Topspeler N’Golo Kante is vrijdag voorafgaand aan de wedstrijd tegen Manchester City flauwgevallen. Dit weet het medium The Telegraph te melden.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? Schrijf je dan nu in voor een 80 euro welkomstbonus! Buitenkansje!

Bij de Blues heerste er direct paniek en er werd dan ook gevreesd voor eventuele hartproblemen. De medische staf van Chelsea onderwierp de middenvelder onmiddellijk aan de nodige tests, waaruit gelukkig geen probleem werd vastgesteld.

Ngolo Kanté kreeg zelfs groen licht van de medische staf, maar voelde zich zondagochtend opeens ziek. Antonio Conte weigerde dan ook om enig risico te nemen met de Fransman en liet hem buiten de selectie.

Het bericht BREAKING: ‘Chelsea-spelers schrikken na flauwvallen topspeler tijdens training’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

BREAKING: ‘Eden Hazard spil van gigantische ruildeal tussen Chelsea en Real’

Al enkele seizoenen wordt Eden Hazard in verband gebracht met een vertrek bij Chelsea. Deze zomer zal het niet anders zijn omdat er nu een ruildeal op handen lijkt te zijn tussen Chelsea en Real Madrid.

facebook BONUS! €80 euro voetbalwedden bij Unibet! Schrijf je hier vrijblijvend in!

Het medium The Daily Mail meldt namelijk dat The Blues hun oog hebben laten vallen op Marco Asensio van Real. Chelsea zou bereid zijn om 135 miljoen euro neer te tellen voor het toptalent. Eden Hazard zou dan de tegenovergestelde beweging maken, tegen een vermoedelijk iets hogere prijs.

 

Het bericht BREAKING: ‘Eden Hazard spil van gigantische ruildeal tussen Chelsea en Real’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Page 1 of 612345»...Last »

BUITENKANSJE!

LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.