BREAKING: Romelu Lukaku heeft goed nieuws voor fans Anderlecht


Romelu Lukaku maakt indruk in Engeland. In 2011 vertrok hij bij Anderlecht om te gaan spelen voor Chelsea. Daarna trok hij door naar West Bromwich Albion om vervolgens te tekenen bij Evrton. Momenteel speelt hij bij de grootmacht Manchester United. Hij heeft daar nog een contract tot 2022 met een optie voor nog een seizoen. Dan is hij dertig.

facebook BONUS! €80 euro voetbalwedden bij Unibet! Schrijf je hier vrijblijvend in!

“Mijn droom was altijd om bij Anderlecht voor de eerste ploeg te spelen”, stelt de voormalige jeugdspeler van Rupel Boom, Wintam en Lierse tegenover RSCA TV. “Ik ga nog zeker voor het einde van mijn carrière terugkeren, dat kan ik nu al beloven.”

“Ik ben ook iedereen die me een kans in profvoetbal heeft gegeven zoals de trainers, meneer Kindermans en meneer Van Holsbeeck, eeuwig dankbaar.”

Het bericht BREAKING: Romelu Lukaku heeft goed nieuws voor fans Anderlecht verscheen eerst op Voetbal4u.be.


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.