BREAKING: ‘Manchester City doet bod van 200 miljoen op binnenlandse transfer’


facebook ZATERDAG BELGIE - TUNESIE!!: KRIJG 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE WINT VAN TUNESIE! STORT 5 EN PAK GEWOON 50EURO BIJ WINST! ONGEKEND!! facebook

Manchester City weet wat ze wilt. En dat is het halen van een nieuwe superspits. Trainer Pep Guardiola heeft een toptarget in het vizier en dat is Tottenham Hotspur-spits Harry Kane. Daarom gaat hij volgens het medium Don Balón 200 miljoen euro op tafel leggen voor een superspits.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET TV!! (enkel voor actieve klanten)

De Spanjaarden weten op woensdag te vertellen dat Real Madrid onlangs een balletje opgegooid heeft bij het management van Harry Kane van Tottenham Hotspur. De Madrilenen zouden echter te horen hebben gekregen dat City vooralsnog de voorkeur heeft van de international van het Engelse nationale team. De nummer één van de Premier League zou bereid zijn om 200 miljoen euro op tafel te leggen voor de goalgetter, waarmee voldaan wordt aan de vraagprijs van de Spurs.

Het bericht BREAKING: ‘Manchester City doet bod van 200 miljoen op binnenlandse transfer’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.WK-ACTIE! Hoe kun jij meeprofiteren van 1.000.000 euro wanneer Belgie het WK wint?
1. Registreer je op Unibet, het duurt maar één minuut! (KLIK HIER)
2. Stort een bedrag naar keuze via één van de veilige stortingsmethoden
3. Schrijf je in op de promotie en zet minstens 5 euro in tijdens de WK-groepfase
4. Als België het WK wint dan krijg je een deel van de 1 miljoen euro!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.