BREAKING: Ervaren middenvelder wil weg bij Anderlecht


facebook SUPERTIP!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Anderlecht is al druk bezig met het nieuwe seizoen. Het haalde al Yevhen Makarenko en Kristal Abazaj in huis en zijn nog lang niet klaar.

Alexandru Chipciu (28) lijkt daarentegen aan te sturen op een vertrek. Hij komt amper nog voor in de plannen van Hein Vanhaezebrouck. De Roemeen kwam dit seizoen nog maar 16 keer in actie in de competitie.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

“Ik wil niet nog een seizoen op de bank zitten. Ik heb nog niet met de trainer gesproken, maar ik moet dat na het seizoen misschien toch eens doen. Al wil ik benadrukken: ik wil hier geen polemiek starten”, zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

Anderlecht haalde de rechterflankspeler in de zomer van 2016 voor 3 miljoen euro weg bij Steaua Boekarest. Hij heeft nog een contract tot medio 2020.

Het bericht BREAKING: Ervaren middenvelder wil weg bij Anderlecht verscheen eerst op Voetbal4u.be.
Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.