BREAKING: ‘Eerste zomertransfer Club Brugge lijkt bekend’


facebook ZATERDAG BELGIE - TUNESIE!!: KRIJG 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE WINT VAN TUNESIE! STORT 5 EN PAK GEWOON 50EURO BIJ WINST! ONGEKEND!! facebook

Club Brugge staat er momenteel goed voor om kampioen van Belgie te worden. Ze gaan de Play-Offs in met zes punten voorsprong. De directie is al bezig om de selectie van volgend seizoen vorm te geven. Een belangrijk target voor de club uit Brugge is wat meer zekerheid tussen de palen.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET TV!! (enkel voor actieve klanten)

Want nog een jaargang zoals de huidige, waarin Blauw-Zwart maar liefst vijf doelmannen moest gebruiken, wil men absoluut vermijden. Daarom is de kans volgens Het Nieuwsblad groot dat Club de aankoopoptie op Kenneth Vermeer gaat lichten. De Nederlander werd afgelopen winter gehuurd van Feyenoord en na een ietwat twijfelende start, toont hij zich nu toch wel een meerwaarde. Zeker zondag op STVV stond hij sterk te keepen.

HNB schrijft dat het plan om de aankoopoptie te lichten alvast op tafel ligt. Hoeveel deze precies bedraagt is nog niet bekend. Vermeer zelf liet onlangs nog verstaan dat hij erg tevreden is met de keuze voor Club en zich er goed voelt. Bovendien zou een eventueel ticket naar de Champions League een grote troef zijn om hem te overtuigen in Brugge te blijven.

Het bericht BREAKING: ‘Eerste zomertransfer Club Brugge lijkt bekend’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.WK-ACTIE! Hoe kun jij meeprofiteren van 1.000.000 euro wanneer Belgie het WK wint?
1. Registreer je op Unibet, het duurt maar één minuut! (KLIK HIER)
2. Stort een bedrag naar keuze via één van de veilige stortingsmethoden
3. Schrijf je in op de promotie en zet minstens 5 euro in tijdens de WK-groepfase
4. Als België het WK wint dan krijg je een deel van de 1 miljoen euro!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.