BREAKING: ‘Club Brugge klopt aan bij topclub, ook Anderlecht genoemd’


facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Vandaag is bekend geworden dat zowel Club Brugge als Anderlecht interesse hebben in dezelfde speler. Het gaat om Standard-verdediger Aleksander Scholz. Dit weet het medium ‘Het Nieuwsblad’ te melden.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

Standard Luik vraagt zo’n twee miljoen euro voor de Deen. Er zijn echter alleen nog maar voorstellen binnen gekomen voor een huurbeurt met optie en dat ziet de club niet echt zitten. De kans is dan ook reëel dat de Luikenaars hun vraagprijs moeten laten zakken om clubs met belangstelling aan te zetten tot een bod.

Het bericht BREAKING: ‘Club Brugge klopt aan bij topclub, ook Anderlecht genoemd’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.WK-ACTIE! Hoe kun jij meeprofiteren van 1.000.000 euro wanneer Belgie het WK wint?
1. Registreer je op Unibet, het duurt maar één minuut! (KLIK HIER)
2. Stort een bedrag naar keuze via één van de veilige stortingsmethoden
3. Schrijf je in op de promotie en zet minstens 5 euro in tijdens de WK-groepfase
4. Als België het WK wint dan krijg je een deel van de 1 miljoen euro!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.