BREAKING: Belgische topclub wil Dries Mertens: “Ik reken erop dat hier nog komt spelen”


facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Dries Mertens speelt momenteel de pannen van het dak bij het Italiaanse Napoli en is één van de sterkhouders van de Rode Duivels. In de toekomst bestaat de kans dat hij terugkeer naar de Belgische Pro League en één club droomt alvast van zijn komst.

RSC Anderlecht en AA Gent stuurden Mertens als jeugdspeler door wegens ‘te klein’ en nadien maakte hij grote furore. Etienne De Wispelaere, actief bij de jeugd van AA Gent en zijn ex-trainer bij de Buffalo’s, denkt dat de Buffalo’s hem binnen enkele jaren wel eens een voorstel zouden kunnen doen.

“Ik reken erop dat Dries, als het ooit wat minder wordt, nog in de Ghelamco Arena wat goede wedstrijden komt spelen. Dat is wat tegen de filosofie van de club, ik weet het. Mbark Boussoufa hebben we teruggehaald, en dat was geen geweldig succes. Maar Dries, wie weet?”, zegt hij aan Sport/Voetbalmagazine. Mertens was de afgelopen jaren altijd lovend over Anderlecht en Gent en verweet hen niets.

Het bericht BREAKING: Belgische topclub wil Dries Mertens: “Ik reken erop dat hier nog komt spelen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.WK-ACTIE! Hoe kun jij meeprofiteren van 1.000.000 euro wanneer Belgie het WK wint?
1. Registreer je op Unibet, het duurt maar één minuut! (KLIK HIER)
2. Stort een bedrag naar keuze via één van de veilige stortingsmethoden
3. Schrijf je in op de promotie en zet minstens 5 euro in tijdens de WK-groepfase
4. Als België het WK wint dan krijg je een deel van de 1 miljoen euro!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.