BREAKING: ‘Anderlecht wil maandag twee volgende aanwinsten presenteren’


facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

RSC Anderlecht hoopt aanstaande maandag twee nieuwe spelers aan haar publiek te presenteren. Tegen die tijd hoopt Anderlecht een akkoord gevonden te hebben met Newcastle United over de komst van Matz Sels en Chancel Mbemba. Volgens Het Nieuwsblad wilde Coucke de transfers eigenlijk al woensdag aankondigen, maar dat lukte niet. Komend weekend zou RSCA echter doordrukken in de hoop om maandag al zeker over Sels een deal te hebben – en liefst ook over Mbemba.

facebook SUPERTIP: SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! facebook

Of dat ook zal lukken, wordt nog afwachten. Bij Newcastle zouden ze immers willen wachten tot Roberto Martinez zijn definitieve WK-selectie bekend maakt. Als Sels bij de 23 zit, denken de Engelsen immers een hogere transfersom te kunnen vangen. Momenteel vragen ze 4,5 miljoen euro voor Sels. Die heeft in ieder geval al een persoonlijk akkoord met Paars-Wit, dat een contract voor vijf jaar heeft klaarliggen.

Het bericht BREAKING: ‘Anderlecht wil maandag twee volgende aanwinsten presenteren’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.WK-ACTIE! Hoe kun jij meeprofiteren van 1.000.000 euro wanneer Belgie het WK wint?
1. Registreer je op Unibet, het duurt maar één minuut! (KLIK HIER)
2. Stort een bedrag naar keuze via één van de veilige stortingsmethoden
3. Schrijf je in op de promotie en zet minstens 5 euro in tijdens de WK-groepfase
4. Als België het WK wint dan krijg je een deel van de 1 miljoen euro!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.