BREAKING: ‘Anderlecht en Charleroi vinden akkoord over toptransfer’

Charleroi en Anderlecht zouden een akkoord hebben bereikt over een speler. Volgens het medium Het Nieuwsblad staat Charleroi op het punt om Dodi Lukebakio definitief over te nemen van de Brusselaars.

Nog geen account bij Unibet? Kies dan hieronder je bonus!

facebook €80 euro voetbalwedden!

facebook €160 casinobonus & 150 free spins!

facebook €500 pokerbonus & €30 tickets!

De flankspeler zal voor 1,5 miljoen euro weggehaald worden bij Anderlecht, dat ook een percentage bij een doorverkoop heeft.

Charleroi krijgt 500.000 euro korting om hem nu te kopen, zodat Anderlecht meer geld heeft om de komende dagen nog spelers aan te trekken. Lukebakio kent een wisselvallig seizoen, maar hij wordt wel de duurste aankoop ooit van de Carolo’s. De kans bestaat dat ze hem meteen doorverkopen, want er is buitenlandse interesse. Zo passeert Anderlecht misschien twee keer langs de kassa.

Het bericht BREAKING: ‘Anderlecht en Charleroi vinden akkoord over toptransfer’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.