TRANSFER: Razvan Marin via Standard naar Italiaanse topclub?

Razvan Marin maakt momenteel furore bij Standard Luik. Hij maakt vooral indruk met zijn passing.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET TV!! (enkel voor actieve klanten)

Maar mogelijk ligt de volgende club van de 21-jarige al vast. Het was immers met Italiaanse hulp dat Marin in Luik belandde. “Op het moment dat Adrien Trebel zijn transfer naar Anderlecht forceert, neemt Renard contact op met zijn Italiaans netwerk. Hij gaat praten met Walter Sabatini, voormalig sportief directeur van Roma (ondertussen bij Inter)”, onthult Sport/Voetbalmagazine immers.

“De sterke man van de Rouches legt hem uit dat hij een nummer 8 zoekt en Sabatini zet hem op het spoor van Marin, die hij al een tijdje volgt maar die nog niet rijp genoeg is om zich te manifesteren bij een club van het kaliber van AS Roma. Standard zou een ideale tussenstap zijn.” Gezien de recente prestaties van Marin zal Sabatini hem wellicht nog niet vergeten zijn…

Het bericht TRANSFER: Razvan Marin via Standard naar Italiaanse topclub? verscheen eerst op Voetbal4u.be.

TRANSFER: Werder Bremen wil wederom shoppen bij Standard Luik

Werder Bremen heeft wederom interesse om een speler weg te kapen bij Standard Luik. Na Ishak Belfodil wil het ook Konstantinos Laifis overnemen van The Rouches.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET TV!! (enkel voor actieve klanten)

De centrale verdediger is aan zijn tweede seizoen bij Standard bezig, dat hem al die tijd huurde van Olympiakos. Er is een aankoopoptie van ongeveer 1,8 miljoen euro en Standard gaat die lichten.

De kans bestaat dat Laifis in de zomer doorverkocht zal worden, want de afgelopen maanden waren er nog clubs die interesse toonden. Werder Bremen kan Standard alvast een stuk rijker maken, want het heeft ook een aankoopoptie van 5 miljoen euro op Belfodil. Daar werd nog geen beslissing over genomen.

Het bericht TRANSFER: Werder Bremen wil wederom shoppen bij Standard Luik verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Page 1 of 712345»...Last »

BUITENKANSJE!

LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.