‘Ajax-aanwinst Hassane Bandé gaat razendsnel doorverkocht worden’


facebook ZATERDAG BELGIE - TUNESIE!!: KRIJG 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE WINT VAN TUNESIE! STORT 5 EN PAK GEWOON 50EURO BIJ WINST! ONGEKEND!! facebook

Analist en oud voetbaltrainer Aad de Mos is onder de indruk van de toekomstige Ajax-speler Hassane Bandé. Hij denkt dat hij in Amsterdam een ware sensatie gaat worden. Hij komt in de zomer over van KV Mechelen.

facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

“Ajax stond onder druk”, zo laat De Mos weten aan Het Nieuwsblad. “Ze hadden naast Richarlison gegrepen, die het nu goed doet bij Watford. Waarop de raad van commissarissen zei dat het geld op het veld moest staan en niet op de bank.”

De Mos weet: “In Mechelen zat een heel klein cirkeltje van scouts op de tribune. Marcel Brands van PSV kwam, net als Henk Veldmate van Ajax. Als die mannen gaan, is het om ja of nee te zeggen. Onder de hamer of niet. Van Man City en United waren de zware jongens ook al geweest.”

Het bericht ‘Ajax-aanwinst Hassane Bandé gaat razendsnel doorverkocht worden’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.WK-ACTIE! Hoe kun jij meeprofiteren van 1.000.000 euro wanneer Belgie het WK wint?
1. Registreer je op Unibet, het duurt maar één minuut! (KLIK HIER)
2. Stort een bedrag naar keuze via één van de veilige stortingsmethoden
3. Schrijf je in op de promotie en zet minstens 5 euro in tijdens de WK-groepfase
4. Als België het WK wint dan krijg je een deel van de 1 miljoen euro!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.