Belgische assistent-bondscoach lacht Oxlade-Chamberlain uit: “Ik weet nog steeds niet waar hij goed in is”facebook POKERSKILLS? SCHRIJF JE DAN VRIJ IN BIJ UNIBET EN KRIJG 10EURO ZONDER EEN STORTING TE HOEVEN DOEN!

Strong words from Henry, is he right or just bitter Ox jumped ship? 👍 or 👎 – – – #chamberlain #ox #henry #mancity #manchester #liverpool #liverpoolfc #lfc #ynwa #klopp #guardiola #salah #debruyne #premierleague #epl #pl

Een bericht gedeeld door 90min (@90min_football) opfacebook BUITENKANSJE!! SCHRIJF JE IN BIJ UNIBET EN KRIJG EEN WELKOMSTBONUS VAN MAAR LIEFST 80EURO GESTORT OM TE VOETBALWEDDEN OP JE FAVORIETE CLUPPIE!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.