‘PSV wint strijd om 12-jarig toptalent van KV Mechelen’

facebook 200% tot 80EURO WELKOMSTBONUS!

De 12-jarige Enzo Geerts gaat voetballen voor PSV. Hiermee zijn de Eindhovenaren Club Brugge en Racing Genk te snel af. Dit weet Het Laatste Nieuws te melden. De Nederlandse topclub genoot zijn voorkeur.

“Ik denk dat PSV me wou omdat ik snel en technisch ben. Ik bezocht hun stadion en vond dat heel mooi. Het zou een droom zijn om ooit in het eerste elftal te mogen aantreden.”facebook #SUPERTIP! Krijg vandaag gewoon 10EURO!! Zonder een STORTING te hoeven doen! KLIKKEN = INNEN! REGISTREREN is genoeg!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.