TRANSFER: Ajax verliest spits aan deze KV OostendeRichairo Zivkovic verruilt Ajax voor het Belgische KV Oostende. Dit weet Voetbal International te melden.

De jonge aanvaller beschikte in Amsterdam nog over een contract tot de zomer van 2019. Door de komst van Klaas-Jan Huntelaar is er aankomend seizoen geen plaats meer voor de spits. Zivkovic moest Dolberg en Cassierra namelijk ook nog voor zich dulden in de pikorde.

Afgelopen seizoen verhuurde de Amsterdammers hem aan FC Utrecht. Hij wist daar in 34 wedstrijden 9 goals te maken. Het is niet bekend hoeveel Ajax voor hem krijgt.facebook NIEUW!! SCHRIJF JE IN EN KIJK DIT SEIZOEN LIVE en GRATIS NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO en PROXIMUS LEAGUE!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.