BREAKING: Jean-Paul Boetius lijkt terug te keren bij FeyenoordHet ziet ernaar uit dat Jean-Paul Boetius op korte termijn weer terugkeert bij Feyenoord. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. Basel en Feyenoord zijn momenteel in onderhandeling over een de transfersom voor de vleugelspeler.

FC Basel eist niet de hoofdprijs voor de speler en Boëtius wil financieel fors inleveren om zijn enigszins vastgelopen loopbaan weer een nieuwe duw in de rug te kunnen geven in vertrouwde omgeving. Feyenoord rekent op een spoedig akkoord met FC Basel.facebook NIEUW!! SCHRIJF JE IN EN KIJK DIT SEIZOEN LIVE en GRATIS NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO en PROXIMUS LEAGUE!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.