BREAKING: Jean-Paul Boetius lijkt terug te keren bij Feyenoord

facebook WELKOMSTBONUS! 80EURO RISICOLOOS VOETBALWEDDEN bij UNIBET! + LIVESTREAMS!

Het ziet ernaar uit dat Jean-Paul Boetius op korte termijn weer terugkeert bij Feyenoord. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. Basel en Feyenoord zijn momenteel in onderhandeling over een de transfersom voor de vleugelspeler.

FC Basel eist niet de hoofdprijs voor de speler en Boëtius wil financieel fors inleveren om zijn enigszins vastgelopen loopbaan weer een nieuwe duw in de rug te kunnen geven in vertrouwde omgeving. Feyenoord rekent op een spoedig akkoord met FC Basel.facebook NIEUW!! KIJK DIT SEIZOEN LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO LEAGUE!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.