Vanhaezebrouck ziet één ref steeds dezelfde fout maken: “Daar moeten ze hem toch op wijzen?”Hein Vanhaezebrouck is begaan met de arbitrage, dat is het minste wat je kan zeggen. Hij ziet echter te vaak dezelfde fouten terugkeren in ons land.facebook NIEUW!! SCHRIJF JE IN EN KIJK DIT SEIZOEN LIVE en GRATIS NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO en PROXIMUS LEAGUE!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vanhaezebrouck ziet één ref steeds dezelfde fout maken: “Daar moeten ze hem toch op wijzen?”Hein Vanhaezebrouck is begaan met de arbitrage, dat is het minste wat je kan zeggen. Hij ziet echter te vaak dezelfde fouten terugkeren in ons land.facebook NIEUW!! SCHRIJF JE IN EN KIJK DIT SEIZOEN LIVE en GRATIS NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO en PROXIMUS LEAGUE!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

Wil je eens inzetten op voetbalwedstrijden? Bezoek dan online-wedden.com de website voor de beste bookmakers op internet.